خبر یزد

آخرين مطالب

ناهار خورش کرفس درست کن، اما با این روش که میگم | طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مجلسی به روش سرآشپز + فوت و فن های جا افتادن و غلیظ شدن اجتماعي

ناهار خورش کرفس درست کن، اما با این روش که میگم | طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مجلسی به روش سرآشپز + فوت و فن های جا افتادن و غلیظ شدن
  بزرگنمايي:

خبر یزد - خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که دستورهای متنوعی تهیه می شود. این خورش خوشمزه معمولا همیشه با خورش قورمه سبزی مقایسه می شود و به همین دلیل تقریبا اعضای خانواد قورمه شبزی را به خورشت کرفس ترجیح می دهند. البته برای اینکه این خورش خوشمزه و پر خاصیت را در رژیم غذایی خود قرار دهید کافیست که فقط یک بار با آشنا شوید، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش کرفس در ادامه با سایت 55آنلاین همراه باشید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
ناهار کوکوی تره درست کن، خیلی ساده و ارزون و خوشمزه است | طرز تهیه کوکوی تره خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله خودت توی خونه نون تافتون درست کن | طرز تهیه نان تافتون خوشمزه و مخصوص به روش نانوایی ها برای تهیه خورش کرفس، ابتدا ساقه‌های کرفس را خرد کرده و پیاز را تفت دهید. سپس گوشت را اضافه کرده و پس از سرخ شدن، رب و کرفس را بیفزایید. با افزودن آب، خورش را بپزید و سبزیجات تفت داده شده را اضافه کنید. در پایان، طعم‌دهنده‌ها را افزوده و خورش را با برنج سرو کنید.

مواد لازم برای 4 نفرمقدار مواد
گوشت خورشتی300 گرم
کرفس400 گرم
نعناع50 گرم
جعفری150 گرم
پیاز2 عدد متوسط
روغن و زردچوبهبه اندازه کافی
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
آبلیمو یا آبغورهبه مقدار دلخواه
طرز تهیه خورش کرفس مرحله 1: خرد کردن کرفس برای تهیه خورش کرفس مجلسی ابتدا در مرحله اول برگ های کرفس را از ساقه های آن جدا کنید ، سپس ساقه های کرفس را پس از شستشو یه صورت قطعات یک تا یک و نیم سانتی متری خرد کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2: تفت دادن پیاز و زردچوبه در این مرحله پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس به همراه مقداری روغن مایع در قابلمه ای که برای پخت خورش در نظر گرفته تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود. در ادامه کمی زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه به طور کامل به خورد پیاز برود.
مرحله 3: خرد کردن گوشت خورشتی نکته مهم در مورد قطعات گوشت خورشتی این است که باید به طور متوسط خرد شوند. بیش از حد کوچک یا درشت بودن قطعات گوشت ظاهر خورش را خراب می کند. در این مرحله گوشت خورشتی را به صورت قورمه ای خرد کنید و پس از شستشو به قابلمه خورش اضافه کنید.
مرحله 4: تفت دادن گوشت در این مرحله گوشت را کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و کمی سرخ شود. توجه داشته باشید که تفت دادن گوشت باعث خوشمزه تر شدن خورش می شود البته نباید بیش از حد گوشت را تفت داد چون سفت و دیرپز می شود.
مرحله 5: اضافه کردن رب گوجه‌فرنگی در صورت تمایل می توانید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم در این مرحله به گوشت و پیاز اضافه کنید. اضافه کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود در پایان خورش کرفس شما طعم و رنگ بهتری داشته باشد.
مرحله 6: تفت دادن کرفس در صورتی که رب گوجه فرنگی اضافه کردید آنرا کمی تفت دهید تا طعم و بوی خامی آن گرفته شود.در این مرحله ساقه های کرفس را که در مرحله اول خرد کرده بودید به قابلمه اضافه کنید و فقط برای اینکه حالت خود را در زمان پخت خورش حفظ کنند کمی تفت دهید.
مرحله 7: افزودن آب و پختن کرفس و گوشت توجه داشته باشید که ساقه های کرفس را نباید زیاد تفت دهید زیرا خشک و سفت می شوند.پس از اینکه ساقه های کرفس را تفت دادید دو تا سه لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت و ساقه های کرفس با حرارت بسیار ملایم بپزند.
مرحله 8: تفت دادن سبزیجات حدود 2 ساعت زمان نیاز است تا گوشت و ساقه های کرفس به آرامی بپزند.در حین پختن گوشت و ساقه های کرفس ، برگ های کرفس را به همراه نعناع و جعفری به صورت ساطوری خرد کنید و به همراه مقداری روغن مایع تفت دهید تا کمی سرخ شوند.
مرحله 9: اضافه کردن سبزیجات تفت داده شده اگر می خواهید رنگ خورش شما تیره تر شود باید بیشتر سبزیجات را تفت دهید ، البته این کار باعث می شود ارزش غذایی سبزیجات کمتر شود. در یک ساعت پایانی پخت گوشت و ساقه های کرفس ، سبزیجات تفت داده شده را به قابلمه خورش اضافه کنید.
مرحله 10: افزودن طعم‌دهنده‌ها و پخت نهایی پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه طعم دهنده هایی مثل آبغوره، آب لیمو ترش و حتی تمرهندی صاف شده اضافه کنید. در مرحله پایانی اجازه دهید خورش به مدت 45 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند تا روغن بیندازد و به طور کامل جا بیفتد.
مرحله 11: سرو خورش کرفس نکته مهم در مورد سرو خورش کرفس این است که این خورش از خورش هایی محسوب می شود که باید کم آب باشد تا شکل ظاهری بهتری داشته باشد. پس از اینکه خورش آماده شد آنرا به همراه برنج یا کته قالبی سرو کنید.
نکات طرز تهیه خورش کرفس گوشت مناسب خورش کرفس خورش کرفس به طور معمول با گوشت خورشتی تهیه می شود که این گوشت از گوشت گوسفند یا گوشت گوساله تهیه می شود. آشپزهای سنتی بر این باورند که گوشت گوسفندی به دلیل اینکه دارای چربی بیشتری است باعث خوشمزه تر شدن خورش کرفس می شود.
مناسبت ترین قسمت گوشت گوسفندی برای خورش کرفس گوشت سردست می باشد و اگر می خواهید از گوشت گوساله برای تهیه خورش کرفس خود استفاده کنید توصیه می کنیم از گوشت مغز ران گوساله استفاده کنید.
طعم دهنده ها و ادویه ها از مهم ترین طعم دهنده های خورش کرفس می توان به آبغوره یا آب لیمو ترش اشاره کرد که به طور معمول هم از این طعم دهنده ها در خورش کرفس استفاده می شود. خورش کرفس دارای لیمو عمانی نمی باشد اما اگر دوست دارید از لیمو عمانی در آن استفاده کنید.
به ازای هر نفر می توانید یک لیمو عمانی به خورش اضافه کنید. نکته مهم در مورد اضافه کردن لیمو عمانی این است که حتما تخم های داخل لیمو عمانی را خارج کنید و در 30 دقیقه پایانی پخت خورش به آن اضافه کنید.
زیرا اگر از ابتدای پخت لیمو عمانی را به خورش اضافه کنید ، خورش طعم تلخی می گیرد. اگر دوست دارید این خورش را با طعمی تندتر مانند غذاهای جنوبی درست کنید پیشنهاد ما استفاده از فلفل قرمز و مقدار خیلی کمی زنجبیل تازه است که طعم فوق العاده ای به خورش می دهد.
طرز تهیه خورش کرفس با مرغ در صورتی که تمایل دارید خورشت کرفس را با گوشت مرغ تهیه کنید توصیه می کنیم که گوشت مرغ را مقداری بیشتری نسبت به گوشت قرمز در نظر بگیرید. مثلا برای 4 نفر می توانید تا 800 گرم گوشت مرغ اضافه کنید. روش پخت خورش کرفس با گوشت مرغ و گوشت قرمز یکسان است و تفاوتی با هم ندارد.
خورش کرفس با رب خورش کرفس از خورش هایی محسوب می شود که در دستور اصلی آن رب گوجه فرنگی وجود ندارد، اما اگر دوست دارید به این خورش رب اضافه کنید، چون باعث می شود خورش طعم و رنگ بهتری داشته باشد.
برای مقدار مواد بالا یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در مقدار کمی روغن تفت دهید تا کاملا سرخ شود سپس در میانه پخت خورش به قابلمه اضافه کنید. در صورت تمایل برای تهیه رب گوجه فرنگی خانگی مقاله زیر را مطالعه نمایید.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/683094/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صحبت های شنیدنی دکتر شکوری درباره بخشش

نقره و نانولوله‌کربنی به جنگ عفونت‌های استخوانی رفتند

گرمکن ضدسلاح سرد ابداع شد

حل معضل تامین سوخت و گرمایش در سنگرهای مرزبانی مناطق سردسیر

تشخیص غدد لنفاوی درگیر سرطان با بومی سازی یک رادیوداروی تحریمی

آزمایش عجیب از زنده شدن ماهی یخ زده با نیتروژن مایع

برتری چادرملوی اردکان مقابل مس رفسنجان در دیدار تدارکاتی

انجام مطالعات جابه‌جایی مخزن سوخت امامشهر

طرح ارتقای امنیت اجتماعی در سراسر یزد اجرا می‌شود

کمک 13 میلیارد تومانی یزدی‌ها به مردم فلسطین و لبنان

دستگیری عاملان مزاحمت و نزاع در اردکان

مطالبات پرستاران را در سطح ملی پیگیری می‌کنیم

او نمادی از زنان با فرهنگِ ایران است، سیمین دانشور

به مناسبت سالروز درگذشت شاعر بزرگ ایرانی، جامی

«مکاشفه‌های زیرزمینی» در بازار نشر

ماجرای تاجری که اتفاقی سر راه هیتلر قرار گرفت

چطور گرافن به یک ماده با خواص جالب تبدیل شد؟

تصاویری از موشک بزرگ «استارشیپ» در آستانه پرواز ششم

بومی سازی دستگاه «میکرو سیتی اسکن» برای تصویربرداری میکرونی

ارتش آمریکا یک فناوری ضد پهپادی‌ جدید آزمایش کرد

نخستین کشف «عدسی گرانشی» دو کهکشان

مردم شعرهای هوش مصنوعی را به شعرهای شکسپیر ترجیح دادند!

احتمال اصلاح سوراخ لایه اوزون تا سال 2066

موشک دانشجویان آمریکایی رکوردشکنی کرد

در یک پیشرفت نجات‌بخش نقطه ضعف مقاومت آنتی‌بیوتیکی شناسایی شد

توقف رشد باکتری‌های بیماری‌زا بااستفاده از نانوذرات«سلنیوم» زیستی

اهمال های منجر به تضییع حقوق بیت المال مورد بررسی قرار می گیرد

تامین آب پایدار یکی از مهم‌ترین اولویت‌های استان یزد در دولت چهاردهم است

منابع مالی خط انتقال آب دریا به یزد مشخص شد

جلوگیری از اضافه برداشت بیش از 462 هزار متر مکعب آب

بهبود و ارتقا ارتباطات در مناطق روستایی

جمع‌آوری و معدوم‌سازی 280 لیتررنگ‌های غیرمجازخوراکی در تفت

مراسم تکریم و معارفه رئیس شبکه بهداشت و درمان بافق برگزار شد

رسیدگی به پنج هزار و 247 فقره پرونده در تعزیرات حکومتی یزد

تاکید برلزوم تشدید اقدامات برای مقابله با مواد مخدر

قطعیتی برممنوعیت صادرات پسته ایران به اروپا وجود ندارد

اجرای 12 مشوق واگذاری اراضی صنعتی در یزد برای افزایش مشارکت مردم

تجلیل از زحمات کتابفروشان یزدی

حصارکشی زمین های رها شده در سطح شهر یزد

ناهار خورش کرفس درست کن، اما با این روش که میگم | طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مجلسی به روش سرآشپز + فوت و فن های جا افتادن و غلیظ شدن

«تامین آب پایدار» یکی از مهم‌ترین اولویت‌های یزد در دولت چهاردهم

جدول برنامه زمانبندی خاموشی برق یزد فردا دوشنبه 28 آبان 1403

آغاز دهمین جشنواره «مصباح‌الهدی» با محوریت امام رضا(ع)

آمادگی برای احداث مجتمع پژوهشی و درمانی پیامبر اعظم (ص) در میبد

دوره‌های فاطمه شناسی معمای ناشناخته هستی در یزد برگزار شد

پیام تسلیت مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد به دکتر احمدعلی زارع مهرجردی

چرا جو خبر منفی و مثبت در بازار ارز کارساز نبود؟

استفاده از هوش مصنوعی در پزشکی تقویت شود

پیام تسلیت مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد به آقای مهندس حسین فلاح

تعطیلی مدارس یزد به علت طوفان شن و کاهش دید افقی - دوشنبه 28 آبان 1403؟